Søg

Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser

Billiggrus.dk levererer i hele region Hovedstaden, dog undtaget bornholm.                          

Leveringen finder sted med eget transportfirma, og med vores egne meget erfarne chauffører. Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores rækkevidde, feks. ved produktknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer og udgåede varer. Ved væsentlig forsinkelse, vil vi underrette køber herom. Økonomiske tab grundet produkters forsinkede leveringstid, dækkes ikke af Billiggrus.dk. Bestillinger foretaget før 12.00 på hverdage behandles samme dag, og leveres i henhold til oplyste tidsrammer.

Det er et krav, at der er fast køreunderlag på leveringsadressen, eller der hvor lastbilen skal holde ved aflæsning. Fast kørelag må ikke være flisebelægning, da disse risikerer at knække grundet lastbilens vægt.

Angiver du ønsket leveringssted skal betingelser for kørsel med lastbil være opfyldt, ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted. Leveringsadressen skal være tilgængelig med almindelig lastbil, og vejen dertil skal være fremkommelig med almindelig lastbil. Vejens bredde skal være mindst 3 meter bred og med en frihøjde på 4 meter. Indenfor dette frirum på 3x4 meter, må der ikke være grene eller lignende som kan beskadige lastbilen. Det er kundens eget ansvar, at leveringsforholdene kan anvendes uden, at der sker med risiko for skader på vej eller bil. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber ikke er at træffe på leveringstidspunktet, eller ikke er på leveringsadressen på leveringstidspunktet.

 

N.B Ved køb af produkter til aftipning og aflæsning med kran, betales der leveringsomkostninger for hvert produkttype der bestilles, kontakt os for nærmere information.
 

Læs venligst vores øvrige handelsbetingelser

Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Maestro Forbrugsforeningen VISA MasterCard ViaBill MobilePay